Gefeliciteerd met jullie verloving! Jullie zijn vast al druk voor de huwelijksdag. En dan moet je  op zoek gaan naar een bruidsfotograaf. Je hoeft dan niet meer verder te zoeken en zie hier onder hoe ik te werk gaat op jullie dag!

Voor de bruiloft

Dan wordt er contact op genomen of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft. Wanneer dit zo is plannen we altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek neem ik alle tijd om jullie wensen te bespreken.

Tijdens de bruiloft

Jullie trouwdag is natuurlijk de basis voor een dag vol emoties en mooie momenten om op terug te kijken. Het is mijn uitdaging om als fotograaf het persoonlijke en  verhaal van jullie trouwdag vast te leggen zodat jullie levenslang van jullie trouwfoto’s en dierbare herinneringen kunnen blijven genieten. Met mijn stijl van fotograferen probeer ik altijd een verhaal te vertellen.  Ik probeer zo min mogelijk op te vallen, zodat jullie heel relaxed je dag kunnen beleven, en zoek naar de momenten die jullie dag bijzonder maken. 
Ik meng me tussen de gasten en kan op die manier ook de bijzondere persoonlijke momenten fotograferen, zoals die ene knuffel van je beste vriendin, of het moment dat jullie de felicitaties in ontvangst nemen van jullie ouders. Tijdens de fotoshoot zal ik jullie uiteraard sturen waar nodig, maar laat jullie ook vooral lekker samen genieten van elkaar. Dat zorgt voor de mooiste foto's van jullie.

Na de bruiloft

Als de bruiloft eenmaal achter de rug is, en jullie wellicht gaan genieten van jullie huwelijksreis, ga ik aan de slag met de foto's. Jullie ontvangen binnen 1 a 2 dagen na de bruiloft al een preview van enkele foto's. Binnen 2 tot 3 weken ontvangen jullie een link naar jullie eigen online foto's waar je de foto's in hoge resolutie kunt downloaden op je eigen pc, maar ook kunt delen met vrienden en familie. 

Heb je dan nog vragen wacht hier dan niet mee en stel deze aan mij zodat wij samen hiermee aan de slag kunnen gaan!

Heel veel succes met de voorbereidingen van jullie grote en mooiste dag!

 

Kennismakings- gesprek     

De na bewerking van de foto's